"> Απεντομώσεις - AΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Απεντομώσεις

Με την καταπολέμηση εντόμων (απεντομώσεις) που θα αναλάβουμε, σας προστατεύουμε από τα προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία τους τόσο στους χώρους διαμονής όσο και στους χώρους διακίνησης τροφίμων. Είμαστε υπέρ της πρόληψης εφαρμόζοντας το "Κάλλιο προλάβαινε παρά θεράπευε". Η λύση του προβλήματος με χημικά μέσα είναι η τελευταία μας αναγκαία επιλογή.

Επιλέγουμε την σωστή μέθοδο εφαρμογής τόσο από επιστημονικής άποψης όσο και αποτελεσματικότητας παρέχοντας ανάλογη εγγύηση.

Στόχος μας το άριστο αποτέλεσμα με την χρήση ακίνδυνων, ασφαλών και εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Mε τις εφαρμογές απεντόμωσης προστατεύουμε χώρους διαμονής και χώρους διακίνησης τροφίμων, από την πιθανότητα εισόδου εντόμων και την δημιουργία εστιών. 

Η επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου απεντόμωσης εξαρτάται από: το είδος του εντόμου, τη χρήση του χώρου, την επιφάνειας εφαρμογής, τη συχνότητα καθαρισμού και τις καιρικές συνθήκες.

Με τις μεθόδους απεντόμωσης που ακολουθούμε, επιτυγχάνουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία κινδύνων μόλυνσης τροφών και καταστροφής εξοπλισμού.

Ασθένειες

Εφαρμόζουμε απολύμανση, απεντόμωση ή μυοκτονία για να αποκλείσουμε εστίες μόλυνσης και ασθένειες που προκαλούν τα έντομα και τα τρωκτικά.

Οι συνηθέστερες ασθένειες που προκαλούν τα έντομα (κυρίως οι κατσαρίδες) είναι:

» Τροφική δηλητηρίαση

» Δυσεντερία

» Τύφος

» Γαστρεντερίτιδα

» Άσθμα κ.ά.