"> Απολυμάνσεις - AΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Απολυμάνσεις

Για τις απολυμάνσεις - αποσμήσεις χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα άνευ οσμής και διαβρωτικού διαλύτη ιδιαίτερα σε κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής τροφίμων και αυτό επιβάλλεται μετά την επιδρομή τρωκτικών που τόσα μικρόβια μεταφέρουν.

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά αποτελεσματικά στα περισσότερα μικρόβια (μύκητες, βακτήρια, ιοί) και εφαρμόζονται με μέθοδο ψυχρής εκνέφωσης (cold-fogger) από ειδικά εκπαιδευμένο εφαρμοστή.

Ειδικές απολυμαντικές εφαρμογές και απόσμηση σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, κότερα, θαλάμους συντήρησης φρούτων και λαχανικών, σε χώρους όπου έχουν παραμείνει πτώματα ζώων, πτηνών (κοτέτσια), υπόγειοι βόθροι, χώροι και ψυγεία φύλαξη διατήρηση ιχθυρών, κλπ.

Αγγελική Ρούσσου
Αγγελική Ρούσσου

Γιατί είναι απαραίτητες οι Απολυμάνσεις;

Οι κίνδυνοι για την ανθρώπινη υγεία, που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους είναι μεγάλοι. Από μια απλή δηλητηρίαση ως και τον θάνατο.

Αυτό κυρίως οφείλεται στο ότι είναι ξενιστές παθογόνων όπως: Ιοί, Βακτήρια, Μύκητες, Χλαμύδια , Ρικέτσιες, Σπειροχαίτες κ.λ.π. αναφορικά η γνωστή Λεπτοσπείρωση είναι θανατηφόρος ασθένεια που μεταφέρεται από τα ούρα των ποντικών.

Τα παράσιτα διαφοροποιούνται στην ανάπτυξη και τη δράση τους. Παράγοντες που τα επηρεάζουν κατά κύριο βαθμό είναι οι περιβαλλοντικές συνθήκες του εκάστοτε χώρου στον οποίο βρίσκονται.

Αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες η ανάπτυξη των παρασίτων είναι ταχύτατη και για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα των υπηρεσιών απολύμανσης που θα ακολουθήσετε να ειδικεύεται στις παρασιτολογικές απειλές που αντιμετωπίζετε ή ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Απολυμάνσεις σε επιχειρήσεις

Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με το είδος τους αλλά και με είδος και τις δραστηριότητες του κάθε χώρου.

Η απολύμανση είναι απαραίτητη ακόμα και στην υποψία επιδρομής  "απρόσκλητων επισκεπτών" π.χ. τρωκτικών, κατσαρίδων, ψύλλων και άλλων εντόμων, ειδικά σε χώρους αποθήκευσης τροφίμων, κουζίνες, τραπεζαρίες όπως και σε χώρους που σχετίζονται με την υγεία και την υγιεινή (νοσοκομεία, ιατρεία, γυμναστήρια, τουαλέτες κλπ).

Για απολυμάνσεις σε χώρους κατοικιών και χώρους τροφίμων χρησιμοποιούμε ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, ακίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία αλλά αποτελεσματικά στα παράσιτα. Η εφαρμογή τους γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένους εφαρμοστές της εταιρείας μας.

Καλύπτουμε απολυμάνσεις σε χώρους: Εργοστάσιων, Ξενοδοχείων Εστιατορίων, Επαγγελματικών χώρων (εργαστήρια τροφίμων, ζαχαροπλαστεία) Εκπαιδευτήρια, Μουσεία, Εκκλησίες, κάθε είδους μεταφορικό μέσο (πλοία, τρένα, αυτοκίνητα), Πολυκατοικίες κ.α.

Πιστοποιητικό απολύμανσης

Η εταιρεία μας χορηγεί Πιστοποιητικό Απολύμανσης ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Χρησιμοποιούμε κατάλληλα και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και από τον Ε.Ο.Φ.. Προχωράμε στην εξόντωση των παρασίτων χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Οι εξειδικευμένοι απολυμαντές μας φροντίζουν ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός και με το κατάλληλο πιστοποιητικό απολύμανσης.

Μπορείτε να μας καλείτε καθημερινά για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στον τομέα των απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών.

Αγγελική Ρούσσου

Βιοκαθαρισμός (στρωμάτων για ακάρεα)

Ακάρεα της σκόνης (dust-mites)
Τα ακάρεα δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, τους καναπέδες ή ακόμα και στα καθίσματα του αυτοκινήτου. Βασικό αίτιο της αλλεργίας είναι οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης των περιττωμάτων τους που υπάρχει στη σκόνη και προκαλεί αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ. Κυριότερο σύμπτωμα είναι ο κνησμός ή αλλεργίες που εμφανίζονται σαν εξανθήματα (κοκκινίλες) ή ακόμα και αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα και άλλες ενοχλητικές καταστάσεις. 

Τα εισπνεόμενα αλλεργιογόνα είναι εκείνα που κατά κύριο λόγο ευθύνονται για την αλλεργική ρινίτιδα. Αποφεύγουμε την χρήση χημικών ακαρεοκτόνων που μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες στον οργανισμό. 

Ειδικά προγράμματα Βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών. Μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων ή άλλων χώρων φιλοξενίας. Στρατιωτικές μονάδες, κατασκηνώσεις, εξοχικές κατοικίες, studios, hotels, departments.

Είναι μία υπηρεσία νέα που προσφέρουμε στους πελάτες μας με χαμηλό κόστος.

Μέτρα Υγιεινής

» Πλύσιμο των κλινοσκεπασμάτων με ζεστό νερό σε συνιστώμενη θερμοκρασία των 60 βαθμών

» Χρήση καλύμματος για τα στρώματα (επιστρώματος)

» Έκθεση των κλινοσκεπασμάτων στον ήλιο για αερισμό

» Καθαρισμός με σκούπα αναρρόφησης για την αφαίρεση της σκόνης αλλά εφοδιασμένη με ειδικό φίλτρο (heppα)